HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

102 év? Az nem kevés!

2012.01.05. 16:04 boksuli

Két brit nő a csúcstartó: Ena Pugh és Lily Millward a 102. születésnapjukra családtagjaiktól egyebek közt egy-egy Guinness Rekordok Könyvét kaptak ajándékba, hogy láthassák: belekerültek. Az ikreket kórházban köszöntötték, mert  Lily csípőtörést szenvedett nemrég. Testvére természetesen meglátogatta, 23 év óta mindig találkoztak január 4-én. 79. születésnapjukat csak azért nem ünnepelték együtt, mert mindketten betegek voltak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nővérek egy walesi farmon születtek 1910-ben, amikor még VII. György uralkodott. Nyolc testvérük volt - köztük egy fiú ikerpár -, de már egyikük sem él. A nővérek Brecon közelében laknak, de teljesen önellátón és külön házakban, amelyek ráadásul nélkülözik a teljes komfortot, nem központi fűtésűek.

A nővérek egész életükben közel álltak egymáshoz, és ez a mai napig sem változott. A heti bevásárlást együtt intézik, és csaknem minden este beszélnek egymással telefonon, ami nem megy könnyen, mert mindegyikük nagyon nagyot hall. Emiatt azután gyakran nem értik egymást, és csak mondják a magukét, de így is élvezik a társalgást - fedte fel a brit Metro újságnak Lily Millward 65 éves lánya.

A nővérek hosszú - és jó egészségben eltöltött - életük titkát a derűben látják: a nevetésben és a tréfálkozásban egymással. Ena több mint 20 éve özvegyült meg, 3 gyermeket nevelt fel, 10 unokája és 3 dédunokája van. Lily szintén csaknem két évtizede özvegy, két gyermeke van, öt unokája és kilenc dédunokája. Összesen mindegyiküknek 16 leszármazottja van - Lily dédunokáinak köszönhetően lett döntetlen az "eredmény".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr63522180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása