HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

Tesco mobil?!

2012.02.24. 18:45 boksuli

A legnagyobb hipermarketlánc elindítja mobiltelefon-szolgáltatását.

Jövő héten jön a Tesco mobil

A mobilpiac idei híreiben, úgy tűnik, a kiskereskedelmi láncok vállalnak komoly szerepet. Elsőkét a Lidl lépett piacra saját márkás mobilszolgáltatással Blue Mobile néven idén februárban. SIM-kártyákat és készülékes csomagokat egyaránt kínálnak. A lépésük nyomán a Tesco is rákapcsolt, és a hírek szerint március első napjától már a piacon is lesznek.

 

A Lidlnél érdeklődtünk az első pár hét tapasztalatairól, amelyről elmondták, hogy az elmúlt három hét igazolta várakozásaikat - mi mást is tehettek volna –, bejött a számításuk, miszerint a piac legolcsóbb bárki által elérhető feltöltőkártyás ajánlatát tudják kínálni. A pár hetes előnyös helyzet azonban véget ér, a Tesco megjelenésére ők is nagyon kíváncsiak. Mint elhangzott, ajánlataik a jelenlegi átlagos prepaid csomaghoz képest 8-10 százalékkal olcsóbbak, és 14 év az alsó korhatár, amellyel már bárki szerződhet velük. Hogy nem csak fellángolás a mobilszolgáltatás a Lidl részéről, azt igazolni látszik, hogy biztosan jön a mobilnetes ajánlatuk is a nagyon közeli jövőben – mondták.

A héten jön tehát a Tesco, amely egyébként már a közvetlen szomszédban – Szlovákiában - is rendelkezik mobilos tapasztalattal. A Tesco Szlovákiában 2009 decemberében indult, ott az O2 hálózatát használja. A szlovák Tesco Mobile nemes egyszerűséggel „árazási forradalmat” hirdetett tavaly, amikor 1 eurocentes percdíjat kínált és valóban hálózaton belül: 0,01 €/perc, SMS-t pedig minden hálózatba 0,10 € áron kínált. Ha ezt az árszínvonalat tartják Magyarországon is, a saját hálózatban jelentkező 3 forintos és más hálózatban irányuló 28-29 forintos percdíjak igencsak jónak számítanak majd.

Ami a részleteket tekintve itthon biztosnak tűnik, hogy a Blue Mobile-tól eltérően a Tesco Mobile saját hívószámmal is rendelkezik majd, a hírek szerint a 0631-es számot kell majd tárcsázni – tudta meg a HWSW.hu. 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr734193239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása