HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

VV Attila nyerte a Való Világ Ötöt

2012.02.27. 19:01 boksuli

Mint mindennek, így ennek a játéknak is véget kellett, hogy érjen. A fináléra három játékos maradt, akik közül csak egy nyerhette meg a mesés nyereményeket.

VV finálé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Eljött ennek is a napja. A finálé két helyszínen játszódott, az egyik természetesen a villa és a stúdió volt, míg a másik a Köki Bevásárlóközpont, ahol a három finalista rajongói gyűltek össze egy-egy ex-VV 4 játékos vezényletével. Lilu és Balázs pár szóban bevezették, hogy mit is fogunk látni, majd megmutatták a három fantomképet és a pillanatnyi állást. 33%-8%-59% -on álltak a fantomképek. Ezután megtekinthettük, hogy a játék során milyen sorrendben estek ki az egykori játékosok. A kiesett versenyzők is a stúdióban ültek, és pár szóban reagáltak a látottakra. Balázs azt is megkérdezte a dumagéptől, hogy milyen érzés volt a végső hajrá előtt egy hajszállal kiesni. VV Fecó elmondta, hogy most már nem ideges, és jól volt ez úgy.

Az utolsó összefoglaló következett, ahol megtekinthettük a három maradék játékos napját. Együtt ettek, ittak, fotózkodtak, jól érezték magukat az utolsó napjukon. Volt pár érdekes beszélgetés, például mikor VV Seherezádé megkérdezte VV Csabát, hogy tudatos volt-e a jófiú szerepkör, mire a helyes pasi annyit reagált, hogy volt benne az is. 

A műsorban a szórakoztatás érdekében az egykori X-faktor helyezettjei mutatták be új szerzeményüket. Balázs és Lilu bement a villába, hogy felkészítse a játékosokat a nagy finálé eseményeire. Ismét fantomképek következtek, az állás egy hangyányit változott. Ezúttal 29%-11%-60% volt. Elérkeztünk ahhoz a részhez, mikor a harmadik helyezett kihirdetésre került. VV Seherezádé hagyhatta el a stúdiót harmadikként. A két fiúra várt a legvégső ütközet, többször viccesen el is hangzott, hogy elérkezett a VV Attila - VV Csaba párbaj, amire sokan vártak a játék során, de sosem került rá sor.

Megnézhettünk egy összeállítást elérzékenyülős jelenetekből, mikor is a két fiúnál eltört a mécses. Majd ezeket a szituációkat kibeszélték a műsorvezetőkkel. Eljött az idő az utolsó kortesbeszédre, amelyet mindkét játékos saját magáért mondott. Attila elmondta, hogy nem biztos benne, hogy ő vezet a szavazában, így arra kéri a nézőket, ha szimpatikus volt nekik, amit ő nyújtott a játék során, dobjanak még egy sms-t. VV Csaba elmondta, hogy ő szerencsét próbálni indult el egy hátizsákkal, és sikerült idáig eljutnia. Kérte a nézőket, hogy segítsék még egy kicsit, hogy a végső győzelme is meglegyen.

A műsorvezetők megkérdezték az exjátékosokat, hogy ki kit vár győztesnek. Nagyjából tudni lehetett, hogy ki kit szeretne nyertesként látni. Talán VV Kinga volt egyedül két esélyes, és VV Csabára voksolt.

A játékosok ezután visszamentek a villába, hogy ott várják meg a szavazás végét. Itt már mindkét fiún jól látható volt az izgalom. VV Attilának nem sok hiányzott, hogy el is sírja magát, és  VV Csaba is küszködött a mondatokkal. A két műsorvezető lezárta a voksolást, mely akkor  68%-32% volt. Nem volt már más hátra, minthogy kiderüljön a végeredmény.

 

VV ATTILA NYERTE MEG A VALÓ VILÁG ÖTÖDIK SZÉRIÁJÁT.

Így először VV Csaba távozott a villából. Roppant sportszerűen gratulált a győztesnek, és pár szó után elbúcsúzott mindenkitől.

VV Attila majdnem elsírta magát a boldogságtól, mikor kijött és tudatosult benne, hogy megnyerte a mesés nyereményt. Megköszönte mindenkinek, aki hozzásegítette ehhez, és a nagy konfettiesőben még táncra is perdült.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr364217525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása