HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

A srác,aki megtáncoltatta az egész világot – 2012

2012.06.22. 19:56 boksuli

Matt Harding egy videójáték-fejlesztő, aki valamilyen különös ötlettől vezérelve 2003-ban egy barátja előtt Hanoinál kezdett táncolni eléggé különös stílusban. A videó felkerült a netre, pár évvel később valaki megtalálta, és elkezdte megosztani azt - nemsokára Matt lett a legújabb netes celeb.Azóta járja a világot, és különféle helyeken lejti a furcsa kis táncát, ami legalább annyira értelmetlen, mint amennyire pozitív töltetű és aranyos.

Matt, akinek eredeti foglalkozása programozó, sokadjára táncolja körbe fura mozgásával majdnem az egész világot. Ezúttal Budapestre is bekerült az állomások közé, két nagyszerű felvétellel képviseli fővárosunkat a videóban!

Hétfőn pedig Budapesten járt, és a magyarokkal együtt táncolt. Matt a tömeg közepén először elmondta, hogy hogyan képzeli el a videót, mik az alapvető szabályok, és mivel szponzor nélkül teszi meg ezeket a túrákat, a résztvevőket pólók vásárlására is buzdította. Aztán felment a Halászbástyára, és onnan tanította be a táncokat, amiket aztán együtt roptak a felvételhez.

Az idei videó ismét elkészült, Budapest pedig kétszer is szerepel, elsőként egy Dunán úszó hajó fedélzetén (1:28), utána pedig a Várban (3:48). Tanulság nincs, csak az, hogy egy ilyen ötletből is meg lehet élni, mivel Harding a szponzorációkból, valamint az útja során értékesített ajándéktárgyakból él.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr264605404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása