HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

McDonald's

2012.06.22. 09:03 boksuli

A gyorsétteremlánc videóban mutatja be, miért nem hasonlít a valódi hamburger, azokra, amiket a hirdetések képein látunk.

 
Leleplezte magát a McDonald's

Meglepő lépésre szánta el magát a világ egyik legismertebb gyorsétteremlánca: úgy döntöttek ezúttal átadják a stafétát a vendégeiknek és beengedik őket a kulisszák mögé. Mindezt úgy, hogy a vendégek kérdéseket tehetnek fel és függetlenül attól, hogy az mennyire kínos, kellemetlen vagy épp aktuális, lehetőség szerint meg is válaszolják azt.

A legfrissebb videó most arra a – valószínűleg többek által többször feltett – kérdésre kereste a választ, hogy a hirdetéseken miért néz ki máshogy a hamburger, mint a valóságban. A nyomozást a cég marketing igazgatója, Hope Bagozzi vezeti, aki bevezeti az érdeklődőket a „food-styling” és a „photoshop” művészetébe.

Az érdeklődők ide kattintva megnézhetik a videót. Angol tudás szükséges hozzá.

Az öt legfontosabb különbség a hirdetésnek szánt hamburger és az igazi között:

1. az igazi hamburger percek alatt elkészül, míg a hirdetésnek szánt hamburger olykor órákig készül
2. a ketchupot, a mustárt és a többi feltétet sebészi pontossággal helyezik a sült húsra, a zsömlék közé
3. a sajtot lágyan megolvasztják egy erre használt, speciális hajszárítóval, vagy hevített élű késsel
4. a zsömle a valóságban azért tűnik laposabbnak, mert a dobozban a gőz hatására összeesik, a fotózáshoz nem teszik dobozba
5. apróbb javításokat – például, hogy több legyen a szezámmag a zsömle tetején, vagy élénkebb legyen a színek – photoshoppal végzik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr954604103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása