HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

Strandok éjszakája

2012.08.07. 21:07 boksuli

36 magyarországi gyógy-, élmény- és strandfürdő várja a látogatókat pénteken a strandok éjszakáján különböző kedvezményekkel és programokkal.

 

 

 

 

 

 

 

 A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a fürdőzők újra a medencékből nézhetik a Perseida meteorraj vonulását augusztus 10-én éjszaka. A fürdők az eseményre hosszabbított nyitva tartással és változatos programokkal készülnek, mely a hazai fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként fog megvalósulni.

Az esemény évről-évre legalább 50 ezer embert mozgat meg a Strandok Éjszakája napján a program keretében. A Magyar Fürdőszövetség célja a rendezvénnyel, hogy népszerűsítsék a fürdőkkel közösen a hazai gyógy-, élmény-, és strandfürdőket és felhívják a figyelmet a nyári időszakban a biztonságos fürdőzés fontosságára, a fürdők által előírt szabályok betartására a balesetek megelőzésének érdekében.

Idén az ország 36 népszerű gyógy-, élmény-, és strandfürdője várja a látogatókat augusztus 10-én este - közölte Juhász Szabolcs, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára. A Strandok Éjszakáján a legtöbb helyen lehet majd SZÉP kártyával is fizetni, amely a kezdeti nehézségek ellenére kezdi beváltani a reményeket.

A fürdőzést népszerűsítő rendezvényt azért éppen augusztus 10-én, pénteken tartják, mert ennek a napnak a környékén látható az egyik leglátványosabb égi jelenség, a nagy augusztusi csillaghullás, a Perseida meteorraj. A Strandok Éjszakájához csatlakozott fürdők ezen a napon zenés és különböző érdekes programokkal várják a látogatókat. Több fürdő viszont a csillagászati témák iránt érdeklődők igényeit próbálják majd kielégíteni. Jó példa erre a Miskolctapolcai Barlangfürdő, ahol ezen a napon csillaglest is szerveznek, segítséget nyújtva ahhoz, ha valaki a medencéből szeretné figyelni a meteorok vonulását. A szegedi Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben asztrológusok, jósok és kártyavetők segítségével kutathatják a fürdőzők a jövőt.

Budapesten két fürdő is várja az érdeklődőket. A Palatinus este 11 óráig szervez zenés és táncos programokkal, míg az újpesti Aquaworld Élményfürdőben kellemes latin gitáresttel és az erre az estére „komponált” gyümölcsös szaunaszeánszokkal várják a fürdőzőket.

Az ország több fürdője különböző kedvezményekkel várja a fürdőzőket, azonban a fürdők mindegyike az alapszolgáltatásán felül további programokat szervez. Az egyetlen fürdő, ahol drágábban is vásárolhatunk jegyeket a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő lesz, ahol ezt az estét megpróbálják jótékony célokra felhasználni. A drágább jegyek megvásárlói az úszásoktatást támogathatják. Akik 100-500 Ft-tal drágább belépőket vásárolnak ezen az estén, azok azoknak a gyermekeknek az úszásoktatását támogatják, akiknek nem lenne módjuk anyagi okok miatt úszótanfolyamra járni.

14949_strand.jpg


2012-ben 36 magyarországi gyógy-, élmény-, és strandfürdő csatlakozott a Strandok éjszakájához:

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő – Szeged
Aquarius Élmény- és Parkfürdő – Nyíregyháza
Aquaworld Élményfürdő – Budapest
Barlangfürdő – Miskolctapolca
Bogácsi Termálfürdő – Bogács
Borbála Fürdő – Algyő
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum – Bükfürdő
Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – Cegléd
Diási Játékstrand – Gyenesdiás
Egri Termál és Strandfürdő – Eger
Gyógy- és Strandfürdő – Tiszaújváros
Gyöngyösi Uszoda és Termálfürdő – Gyöngyös
Hertelendi Termálfürdő és Strand – Magyarhertelend
Hungarospa – Hajdúszoboszló
Hunguest Hotel Helios – Hévíz
Kispesti Uszoda – Budapest
Komáromi Gyógyfürdő – Komárom
Leányfalu Termálfürdő – Leányfalu
Nagyatádi Termál Strandfürdő – Nagyatád
Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő – Nagykáta
Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park és Élményfürdő
Palatinus Strandfürdő – Budapest
Püspökladányi Gyógyfürdő Kft. – Püspökladány
Sárvári Gyógyfürdő – Sárvár
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő – Mórahalom
Szentesi Üdülőközpont – Szentes
Tisza-parti Termálfürdő – Tiszakécske
Városi Gyógy- és Strandfürdő – Csongrád
Városi Gyógyvizű Strandfürdő – Karcag
Városi Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat – Dévaványa
Városi Sportuszoda – Szeged
Városi Szabadidőközpont – Százhalombatta
Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont – Szentendre
Vulkán Gyógy- és Élményfürdő – Celldömölk
Wesselényi Strand – Balatonalmádi
Zsóry Gyógy- és Strandfürdő – Mezőkövesd

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr304700744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása