HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

Okosedény

2012.09.30. 20:19 boksuli

Az Okosedény egy különleges, új technológiával működő készülék, mely elsősorban azok számára készült, akik nem igazán értenek a főzéshez, de emiatt nem szeretnének lemondani kedvenc ételeikről.

Igaz azt azért általában mindenki tudja, hogy a hőn áhított vacsora milyen összetevőket tartalmaz, de hogy ezeket az említett összetevőket milyen sorrendben tegyük bele a lábosba és melyiket mennyi ideig milyen lángon, vagy hőfokon főzzük, azt már csak a szakavatottak tudják megmondani. 

Az Okosedény használata már-már gyerekesen egyszerű és általa a főzés gyakorlatilag semmilyen tudást nem igényel.

17489_image001.jpg_472x472

Nincs más dolgunk, mint az összetevőket beledobálni az edénybe és a megfelelő gombot megnyomva várni, hogy kivehessük az elkészült finomságot. 

Magára hagyható, és előre beállítható, hogy mikorra legyen kész az ebéd, vagy a vacsora. Zárt rendszerben, alacsony hőmérsékleten, nagyon gyorsan elkészülnek az ételek, akár teljesen zsír és olaj nélkül is. 

Nézzünk néhány konkrétumot: 

Bármilyen rizst készíthetünk benne kétszeres mennyiségű víz, só, fűszerek, kanálnyi olaj hozzáadásával. Mindent beleteszünk és megnyomjuk a „Rizs” feliratú gombot. Amikor kész, az edény jelezni fogja. Kinyitjuk a fedőt és tálalunk. 

De készíthetünk pudingot, leveseket, párolhatunk zöldségeket és elkészíthetjük kedvenc marha, csirke, vagy sertéshúsból készült ételeinket is egyetlen gombnyomásra. 

Készíthetünk tésztákat, de még az oly nehezen elkészíthető piskótatészta sem lehetetlen az Okosedény számára.

17489_image004.jpg_331x311

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr914812111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása