HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

Kutyasör - Dog Beer

2013.08.22. 15:08 boksuli

Négylábú barátaink eggyel közelebb kerültek ahhoz, hogy embernek érezhessék magukat. Egy hollandiai sörfőzde újabban kutyák számára is gyárt „sört”- szigorúan alkoholmentes kiszerelésben.
 
 
A Kwispelbier márkanevet viselő terméket speciális marhahús-kivonat és maláta keverékéből állítják elő. A kutyasör holland nevének jelentése: "farkcsóváló".

A frissítő nedű emberi fogyasztásra is alkalmas, de valószínűleg nem fenyegeti a régi nagy márkák forgalmát, négyszer annyiba kerül, mint például a Heineken.

A kutya jó ötlet Gerrie Berendsen fejéből pattant ki, akinek állateledel boltja van Zelhemben, s természetesen maga is több négylábú gazdája. Gerrie és barátai évente legalább egyszer kutyáikkal együtt kiruccannak Ausztriába egy kis vadászatra. A nap végén szokás szerint kiülnek a vadászház teraszára és jóféle sörök mellett kilazulnak, megbeszélik a nap legizgalmasabb eseményeit. Kutyáik természetesen ott hevernek a lábuk mellett, s bár oroszlánrészük volt a zsákmány becserkészésben, a közös kaland leöblítésének öröméből - érdemtelenül – kimaradnak. Ez volt az a felismerés, amelyből a kutyasör gondolata kivirágzott.

Berensen a zelhemi kisüzem, a Schelde sörfőzde tulajdonosát bízta meg az ötlet kivitelezésével, akinek vadonatúj terméke rövid idő alatt osztatlan népszerűségre tett szert a fogyasztók körében. A visszajelzések szerint a négylábú ügyfelek boldog farkcsóválással köszönik meg, ha gazdájuk közös sörözgetésre invitálja őket.

Amerika egyébként ezzel is megelőzte az óvilágbelieket: ott már rég bevezetett márka a "Happy Tail Ale", amely az újvilágbeli négylábúak körében aratott osztatlan sikert.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr395471260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása