HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

Lefogyott a világ legkövérebb tacskója

2013.10.18. 19:16 boksuli

Obie még csak 5 éves, de volt amikor 35 kilót is nyomott, mára azonban már teljesen egészséges, és több mint 20 kilótól szabadult meg új gazdájának köszönhetően.

Saját Profilja Obienak!

Akár világrekorder is lehetett volna Obie, az Amerikai Egyesült Államokban élő tacskó, aki 35 kilót is nyomott egykor. Habár a világ legkövérebb kutyája címet nem nyerte el, neki nagy siker az is, hogy a világ legkövérebb tacskója lett, aki viszont mára már 20 kilótól szabadult meg, és életkedve ismét visszatért – írja a Daily Mail.

Az 5 éves Obie-t régi családja túletette, ennek következtében hízott 35 kilóra, ami egy kistestű kutyánál halálos kimenetelű is lehet. Nagyon sokáig fél lábbal a sírban volt, de szerencsére a Portlandi Nora Vanatta megmentette. Magához vette és fogyókúrával valamint vízterápiával fogyasztotta le az ebet, majd műtéttel eltávolíttatta a fogyás miatt megereszkedett bőrt.

A kiskutya mára már teljesen egészséges, Vanattának köszönhetően 20 kilótól szabadult meg, és a Facebookon is eléggé nagy rajongótábora alakult ki, ugyanis gazdája egy saját profilt is készített neki, ahol bárki végigkövethette bámulatos fogyását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr985584811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása