HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

A tornádó után megtalálta a kutyáját

2013.11.21. 15:30 boksuli

Jon Byler Dann igazán szerencsés ember. Szerencsés mert túlélte. Néhány napja tornádó csapott le az Illinois állambeli Washington városkára és négyszáz házat tett a földdel egyenlővé.

A tornádó-riasztásra Jon feleségével és négy gyermekével elmenekült a házuk pincéjébe. De kutyájuk Maggie, a 11 éves juhászkutya annyira meg volt rémülve, hogy nem volt hajlandó kijönni a kennelből. Ezért Jon kénytelen volt kinn hagyni.

Amikor a vihar elvonult, a család előjött a pincéből és látták, hogy öt éve épített házuk eltűnt a föld színéről, akárcsak a környék további négyszáz háza. Szomorúan vették tudomásul, hogy kutyájuk valószínűleg meghalt.

Másnap a romok között kutatva próbáltak összeszedni minden menthetőt, amikor egy halom alól halk vakkantást hallott.

30 órával a vihar után a törmelék halom alól sikerül kiásni a kutyát. Maggie életét egy vastag szőnyeg mentette meg amely fölé borult. A kutya csípője kificamodott, ez komoly fájdalmat okozott neki, de más baja nem volt.

Jon a karjaiban vitte a kutyát biztonságos helyre. Gazdája vizet adott neki, majd örömében feltöltötte a facebookra a megmenekült kutya fényképét.

A kutyát elvitte az állatkórházba, ahol rendbe hozták a csípőjét. Azonban ez egy drága, ezer dolláros orvosi ellátás volt. A neten az olvasók azonnal gyűjtést indítottak, és a szükségesnél is több pénz gyűlt össze. A fennmaradó összeget a tornádóban megsérült más állatok orvosi ellátására fordítják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr375648071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása