HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

Nem fogsz hinni a szemednek..

2014.04.16. 18:56 boksuli

Amikor a majdnem 80 éves Sarah Jones megjelent a brit tehetségkutató színpadán, senki sem sejtette, milyen hatalmas meglepetést fog okozni. Pedig még a zsűri híresen szőrösszívű tagjának, Simon Cowell-nek a szája is tátva maradt attól, amit látott!


Nem tudták leplezni megrökönyödésüket a Britain's Got Talent ítészei, amikor Sarah "Paddy" Jones és partnere, Nico Espinosa feltűnt előttük. Ahogy szemügyre vették az idős hölgyet, valószínűleg arra gondoltak: ebből semmi jó nem sülhet ki. De tévedtek! A kissé lassan induló produkció egyre tüzesebb, profibb és élvezetesebb lett, a majdnem 80 éves Sarah pedig lehetetlent nem ismerve ropta a parketten! Pörgött-forgott, és mind a levegőben, mind pedig a földön megállta a helyét. Elképesztő koreográfia, nézzétek: 

 

 

Nem csoda, hogy a produkció után (de még inkább közben) a közönség és a zsűri kételyei is elszálltak, és hatalmas tapssal ünnepelték az örökmozgó nagyit. Az egyik zsűritag azt mondta, szeretné, ha ő nyerné meg a tehetségkutatót. Sarah-nak azonban más véleménye van a győzelemről: "Amíg azt csinálom, amit szeretek, addig nem számít, milyen helyezést érek el" - szögezte le. 

Fiatalkorában Sarah imádott táncolni, ám miután megházasodott, le kellett mondania kedvenc hobbijáról. Férje halála után azonban újra "felvette a tánccipőt". Megismerkedett mostani mentorával, Nicóval, akivel beneveztek egy spanyol táncversenyre - és megnyerték. Sarah tehetségének a Guinnes-rekordok könyvében is van nyoma: ő ugyanis a legidősebb akrobatikus salsa táncos.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr446044068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása