HTML

Boksuli-express

Egy kis suli, egy kis szabadidő, egy kis információ, egy kis szórakozás.

Friss topikok

  • Pista Kiss: Mennyibe kerül ?? És hol lehet meg venni ????? (2015.03.03. 08:16) Átlátszó mobiltelefon
  • moby76: fontosnak tartom hogy nem egyszerű a használata mert a szemnek meg kell szokni mert nem ehez szokt... (2013.12.03. 18:37) Egy hasznos találmány! - Lumigrids
  • don Fefinho: Tök jó, csak az első szélévihar szétbarmolja. (2013.05.26. 11:47) Zöld falu
  • don Fefinho: Nem tudom. Látott már valaki terméskövet, amint arrébbfújta a szél? (2013.05.26. 11:45) Furcsa sétáló kövek
  • siskalaszlo: már minden médiumban hirdetik, nem csoda hogy nő a nézettség :) (2013.04.24. 06:14) PSY legújabb klipje elkészült

Linkblog

Magyar rendőrt ünnepelnek az USA-ban

2014.04.28. 18:44 boksuli

 

Karatésként világbajnok lett, az USA-ban elvégezte a harmadik legkeményebb rendőr-akadémiát, azóta Amerika drogközpontjában rendőrként dolgozik. Most országos hír lett a tengerentúlon abból, hogy saját pénzéből reggeliztetett meg hajléktalanokat. Nádas Tamás 14 éve él az USA-ban, saját elmondása szerint régi szokása a jótékonykodás.

Nádas Tamás magyar származású amerikai rendőr a múlt héten, csütörtökön délelőtt belenézett egy hajléktalan szemébe, és olyat tett, amiből országos hír lett az Egyesült Államokban. A 2000-ig Magyarországon élő, majd a tengerentúlra költöző Európa- és világbajnok karatés az Új-Mexikó államban lévő Albuquerque-ben dolgozik, és éppen kötelező túlórájára készült egy helyi menhelynél.

 

 

„Reggel 9.30-ra kellett mennem, de elment az áram, így nem tudtak étellel, itallal sem szolgálni a lakóknak, az asztalokat sem tették fel, mondták, hogy inkább menjek haza. Beszóltam a rendőrségre is, hogy el kell mennem, már nincs mire biztosítani a helyiséget, ki is jelentkeztem” – mesélte Nádas.

Sokszor vigyázott már a rendre a menhelyen, több odajáró hajléktalant ismert. „Ha megyek, automatikusan kérdezgetnek, hogy hogy vagyok. Én meg persze visszakérdezek, mert tényleg kíváncsi vagyok rájuk. Ráadásul, ha probléma van az utcán, minket küldenek oda, és csak előnyöm származhat abból, ha ismerem őket” – mondta. Az áramszünet miatt hivatalosan nem volt őrjáratban, amikor megpillantotta a teljesen elkenődve ülő lengyel férfit, aminek a hatására gondolt egyet, és elindult egy McDonald’sba, ahonnan húsz adag reggelivel tért vissza.    

A spontán ételosztásról fényképeket készített a menhely egyik igazgatója, és a képek hamarosan a Facebookon kötöttek ki. „A hírvadászok rögtön levadászták. Közben egy kollégámnak elmeséltem az egészet ebéd közben, ő meg elmondta a vezetőségnek, és egy óra múlva már hívtak. Elkezdtek hívogatni ismerősök, újságírók, tévériporterek, délután már három kamera előtt kellett beszélni a történtekről” – magyarázta Nádas.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boksuli.blog.hu/api/trackback/id/tr396095713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása